Burgemeester Mahieuplein

Burgemeester Mahieuplein

Op wandelafstand van de markt

WVI realiseert, in samenwerking met de stad Poperinge de verkaveling Burgemeester Mahieuplein in Poperinge. De verkaveling zal ontsluiten op de bestaande zijstraat van de Casselstraat ter hoogte van de kerk. Voor trage weggebruikers is er bovendien een aansluiting voorzien op de Koestraat en over de Bommelaarsbeek. De laatste sluit aan op het toekomstig fiets- en wandelpad richting Werf.

De verkaveling telt in totaal 32 bouwkavels, waarvan WVI 18 sociale kavels zal verkopen. De huisvestingsmaatschappij “Ons Onderdak” zal er 6 sociale koopwoningen bouwen en “De Mandel” zal er 8 sociale huurwoningen realiseren.

Zelf bouwheer zijn, biedt nog steeds enorme voordelen ten opzichte van sleutel-op-de-deur. Je bepaalt zelf hoe je woning eruitziet, de meerwaarde op termijn is veel groter en er zijn nog steeds veel fiscale voordelen en premies voor duurzame investeringen. Bovendien kan je veel uitsparen door zelf de handen uit de mouwen te steken.

Geïnteresseerde kandidaat-kopers kunnen zich nog steeds vrijblijvend bij WVI inschrijven voor de eventuele aankoop van een perceel grond.