Rekhof

Rekhof

Een residentiële topper

Trots stellen we Residentie Rekhof aan je voor. Het nieuwe woonproject zal beschikken over 19 appartementen, (sommige met tuin), een handelszaak en ondergrondse parkeerplaatsen. De architectuur speelt met neutrale zachte contrasten en zorgt voor een tijdloze uitstraling.
We mogen dus gerust stellen dat residentie Rekhof om verschillende redenen uw aandacht verdient: het is goedgelegen, de inrichting van de appartementen is doordacht, de aanblik is fris en het wooncomfort onovertroffen.
Kortom, een residentiële topper die het wonen in Poperinge méér dan af maakt.

Rustige ligging nabij de markt

De residentie is rustig gelegen, vlak bij de Grote Markt van Poperinge en kent een vlotte verbinding met de ring. De prachtige markt met historische gebouwen roept altijd een gezellige sfeer op. Men houdt er heel wat activiteiten. Naast de wekelijkse markt op vrijdag zijn er tal van gezellige winkelstraten. Bakkerij, slagerij, kruideniers en grootwarenhuizen liggen op wandelafstand.

Strakke architectuur

Het strakke architecturale lijnenspel en de grote raampartijen verraden het: dit is een toonbeeld van hedendaags wonen, met oog voor schoonheid maar ook met aandacht voor comfort. Het gebouw telt 19 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die tot in de puntjes worden ingericht en afgewerkt.

Alle appartementen beschikken over ruime terrassen sommige (gedeeltelijk) overdekt, andere genietend op een groen dak. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een tuin. In de kelder van het gebouw bevinden zich 22 staanplaatsen en een fietsenstalling voor 38 fietsen. Op het gelijkvloers is er een winkelruimte van 104 m2 geïntegreerd.