The Corner

The Corner

Een residentiële topper

Trots stellen we Residentie The Corner aan je voor. Het nieuwe woonproject zal beschikken over 21 appartementen, een handelszaak, gelijkvloerse en ondergrondse parkeerplaatsen. De architectuur speelt met neutrale zachte contrasten en zorgt voor een tijdloze uitstraling.

We mogen dus gerust stellen dat residentie The Corner om verschillende redenen uw aandacht verdient: het is goedgelegen, de inrichting van de appartementen is doordacht, de aanblik is fris en het wooncomfort onovertroffen.
Kortom, een residentiële topper die het wonen in Poperinge méér dan af maakt.

Een toonbeeld van hedendaags wonen

Het strakke architecturale lijnenspel en de grote raampartijen verraden het: dit is een toonbeeld van hedendaags wonen, met oog voor schoonheid maar ook met aandacht voor comfort. Het gebouw telt 21 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die tot in de puntjes worden ingericht en afgewerkt.

Alle appartementen beschikken over ruime terrassen sommige (gedeeltelijk) overdekt, andere genietend op een groen dak. In het gebouw bevinden zich 23 staanplaatsen en een fietsenstalling voor 42 fietsen. Op het gelijkvloers is er een winkelruimte geïntegreerd.

Rustig gelegen

De residentie is rustig gelegen, vlak bij de Grote Markt van Poperinge en kent een vlotte verbinding met de ring. De prachtige markt met historische gebouwen roept altijd een gezellige sfeer op. Men houdt er heel wat activiteiten. Naast de wekelijkse markt op vrijdag zijn er tal van gezellige winkelstraten. Zoals je op het plan kan zien, liggen bakkerij, slagerij, kruideniers en grootwarenhuizen op wandelafstand.