Leven
in Poperinge

De economie boomt in Poperinge. Er worden keiveel nieuwe bedrijven opgericht. Bestaande ondernemingen groeien ean zoeken voortdurend nieuwe mensen. Om boeiend werk te vinden hoef je hier dus niet uren in je wagen of de trein te zitten.

Een perfecte privé-werkbalans

Goede werkkrachten zijn schaars in deze regio. Werkgevers zorgen dus goed voor hun medewerkers. En daar profiteren jij en je gezin van. Want omdat je in de buurt werkt, ontstaat er een beter evenwicht tussen de tijd voor je job en de uren die je aan je gezin en je hobby’s kan besteden. Handig niet?

Nieuwe groeimogelijkheden

De stad Poperinge ontwikkelde een nieuw bedrijventerrein. De bedrijven die zich hier nestelden, komen stilaan tot volle bloei. Het resultaat? Volop vacatures voor arbeiders en bedienden.

Ook voor het handelscentrum doet de stad dezelfde inspanningen. Poperinge wil het centrum levendig houden, met een diverse waaier kleine en grote handelszaken die het centrum versterken en nieuwe winkels aantrekken. Starters worden met open armen én aantrekkelijke subsidies verwelkomd. Vraag informatie aan onze Dienst Ondernemen – Lokale Economie.

En met de Pop.pas creëerde de stad een getrouwheidssysteem voor de plaatselijke handelaars. Met je Pop.pas verzamel je punten bij de deel- nemende winkeliers. Hoe meer je lokaal shopt, hoe groter je kans om elke week een aankoopbon te winnen en heel veel voordeel te verzamelen.